Wie ben ik?

Ik ben Cheyenne Krijgsman. 26 jaar oud. Vanaf een jaar of 6 begon ik met musicalles en zanglessen. Waarna ik op mijn 9e auditie deed voor de musical Annie. Productie van Albert Verlinde. Uiteindelijk de hoofdrol

gekregen en in diverse theaterzalen mogen staan.Waaronder ook in de Efteling, Ahoy, de Uitmarkt en tv shows.

Daarna wilde ik mij meer focussen op mijn stem en heb ik pedagogisch zangles gekregen (vanaf mijn 9e) van o.a. Moon Baker,  een paar lessen gehad van Babette labeij en Sandra st Victor . En onder andere de technieken mogen leren van evts en cvt.

Voor meer podium ervaring te krijgen als solo artiest, ben ik met een show team door het land optredens gaan doen. En tenslotte met mijn 15 e meegedaan aan X FACTOR. Uiteindelijk bij de laatste 6 meisjes geëindigd.

Ik ben een muziek opleiding gaan volgen als muziek artiest, om een afgeronde diploma te hebben. En tenslotte zanglessen te geven. Daar heb ik veel gerepeteerd met bandjes en heb ik podium en microfoo

n technieken geleerd.