Wat maken de lessen bij “Zangles bij Cheyenne” anders, dan een standaard zangles? 

Ik focus mij hoofdzakelijk op de “complete vocal technique(CVT) “. 

Uitleg CVT:

Dit zijn zangtechnieken om nummers makkelijker te kunnen zingen. Deze technieken zijn te verdelen in stappen ,en dit leer ik de vocalist stapje voor stapje tijdens de lessen. 

 

Tijdens de lessen leer ik je alles over het gebruik van je stem. En buiten CVT, laat ik de vocalist kennis maken met alle technieken die er bestaan. Denk hierbij aan, EVTS en de vocal feedback methode. Je leert hoe je jou stem kan gebruiken op een gezonde manier. Voor beginners starten we met de basis. Als je gevorderd bent gaan we verder, denk hierbij aan stemfuncties, de werking van je strottenhoofd en effecten wat je kan toepassen.

De zanglessen worden gegeven aan vocalisten van alle niveaus. Dus iedereen kan zich opgeven voor een proefles. Iedere zangles is maatwerk ,en jij bent diegene die bepaalt waar je aan wilt werken. Ik ga samen met de vocalist doelen stellen ,en met de juiste begeleiding gaan we deze behalen. Zodat je zelfverzekerd met genoeg kennis jou stem mag laten horen.

Microfoon en podiumtechniek kunnen ook verbeterd worden tijdens de lessen. Zodat je tijdens het zingen de juiste microfoon technieken weet te beheersen. En leert zelfverzekerd op het podium te staan.

Je uitgewerkte nummer opnemen tijdens de lessen, is een uniek onderdeel waar gratis gebruik van gemaakt word. Zo hoor je jou verbeteringen in de loop van de tijd goed.