1. Algemene voorwaarden

Met deze algemene voorwaarden ga ik akkoord als ik begin met mijn zanglessen. Indien er aanpassingen worden gemaakt in de algemene voorwaarden vraag ik hier een akkoord voor via mail of whatsapp.

– Het maandtarief dient uiterlijk de eerste van de betreffende maand overgemaakt te zijn of voorafgaand aan de les indien besproken op IBAN:

NL98 KNAB 0259 3204 63 t.a.v. Zangles bij Cheyenne

——————————————————————————————————————————

Betalingsachterstand

– Bij meer dan 1 maand betalingsachterstand stoppen de lessen, waarbij de volledige betalingsverplichting blijft bestaan.

– Bij achterstand van betaling van de proefles en/of lestarief wordt een betalingsherinnering gestuurd. Wanneer 14 dagen na dagtekening van de eerste betalingsherinnering niet word gereageerd, dan volgt er een tweede betalingsherinnering waarvoor €10 administratiekosten in rekening worden gebracht. Als vervolgens binnen 14 dagen na dagtekening van de tweede betalingsherinnering niet wordt gereageerd, dan volgt een aanmaning. Word binnen 14 dagen na dagtekening van de aanmaning niet gereageerd, dan komen vanaf die datum alle buitengerechtelijke kosten, incasso kosten en wettelijke rente voor rekening van de leerling of de ouder van de leerling.


Afmelden

– Een ingeplande les kan tot 1 dag (24 uur) van tevoren worden afgezegd. Deze les wordt dan later ingehaald. Te laat afgezegde lessen worden in principe niet ingehaald en word 75% in rekening gebracht van de les.

– Bij ziekte of verzuim van de docent wordt de les altijd ingehaald.

– Na 2x achter elkaar een les af te melden vervalt de regeling van het inhalen van de les ,en word er 75% van 1 les in rekening gebracht. Dit om schade aan het bedrijf te voorkomen.

——————————————————————————————————————————–

Gelrepas

– Besteed u in 1 x het bedrag, dan sluit u een cursus jaar af.

– Wilt u geen jaar aan de lessen vast zitten , dan bent u alleen verplicht de gereserveerde uren na te komen. Dit in overleg met de docent.

– Het bedrag wat op de pas staat kunt u inleveren voor zanglessen.

-U dienst een maand voor het volgende cursus jaar op te zeggen indien u dit afgesloten heeft.

– Heeft u losse lessen dan dient u 1 maand (30 dagen) van tevoren op te zeggen, En dient u de gereserveerde uren na te komen. (zie het kopje afmelden voor meer informatie)

 

——————————————————————————————————————————-

Looptijd
Deze overeenkomst is aangegaan voor onbepaalde tijd.

De start van de lessen gaan in na de proefles. Na deze proefles geldt een opzegtermijn van 1 maand (30 dagen). Voor de mensen met een cursusjaar geld deze regeling niet en dien je een maand voor het nieuwe jaar op te zeggen.

Tijdens de opzegtermijn komt de afmeld regeling te vervallen. In de termijn van de opzegging zal er een doorbetaling plaatsvinden van de gereserveerde uren / vaste dagen.

——————————————————————————————————————————–

Huisregels/tips

* De lesstudio is geheel rookvrij. Zorg dus dat je niet in de rook zit voordat je de lesruimte binnengaat.

* Kom niet te vroeg binnenlopen. De leerling voor jou heeft ook recht op 30/ 40 / 50 minuten privé-les. Er is geen aparte wachtruimte binnen, dus als je te vroeg komt, bestaat de kans dat je buiten moet wachten. Probeer dus ’op tijd’ te komen. Indien er lessen uitlopen stuurt de docent hier een bericht over.

* Als ouder is het leuk om je kind te zien zingen. Voor sommige kinderen kan het echter belemmerend werken als vader of moeder erbij blijft. Overleg dus serieus met je kind wat hij/zij wil: alleen les, of met ouder.