Algemene voorwaarden

  1. Algemene voorwaarden

U kunt na de proefles er voor kiezen vaste dagen in de maand op les te komen. De mensen met een Gelrepas gaan een cursusjaar aan, omdat de gemeente een bedrag uitkeert voor 1 cultuur activiteit, voor 1 cursus jaar. Dit kan bij Zangles bij Cheyenne tussentijds niet opgezegd worden. Ook dient u een maand voor het volgende cursus jaar op te zeggen.

 

Maakt u geen gebruik van de Gelrepas, dan word je vaste dagen ingepland met een opzegtermijn van een maand. Dus de eerste van de volgende maand stoppen de lessen dan.

– Het maandtarief dient uiterlijk de eerste van de betreffende maand overgemaakt te zijn op IBAN:

NL98 KNAB 0259 3204 63 t.a.v. Zangles bij Cheyenne

– Bij meer dan 2 maanden betalingsachterstand stoppen de lessen, waarbij de volledige betalingsverplichting blijft bestaan.

Gelrepas

Lessen per 12 lesmaanden worden ingepland (als de zomervakantie binnen de overeenkomst valt, worden er extra lessen ingepland).

– De lessen worden maandelijks betaald. Of in termijnen. Het maandtarief wordt berekend door het lesgeld van alle lessen bij elkaar op te tellen en deze te delen door 12

 

– Het maandtarief dient uiterlijk de eerste van de betreffende maand overgemaakt te zijn op IBAN:

NL98 KNAB 0259 3204 63 t.a.v. Zangles bij Cheyenne

– Bij meer dan 2 maanden betalingsachterstand stoppen de lessen, waarbij de volledige betalingsverplichting blijft bestaan.

-U dienst een maand voor het volgende cursus jaar op te zeggen.

 

 

Afmelden

– Een ingeplande les kan tot 1 dag (24 uur) van tevoren worden afgezegd. Deze les wordt dan later ingehaald. Te laat afgezegde lessen worden in principe niet ingehaald en word €20 in rekening gebracht.

– Bij ziekte of verzuim van de docent wordt de les altijd ingehaald.

– Bij tussentijds opzeggen van de lessen of plotselinge beeïndiging van de lessen door de leerling, blijven de aangegane verplichtingen bestaan. (M.u.v.: Langdurige ziekte (>1maand) van de leerling, tegen overlegging van een medische verklaring (binnen 2 maanden na aanvang van de ziekte); bij overlijden van de leerling.)

 

Huisregels/tips

* De lesstudio is geheel rookvrij. Zorg dus dat je niet in de rook zit voordat je de lesruimte binnengaat.

* Kom niet te vroeg binnenlopen. De leerling voor jou heeft ook recht op 30 of 45 minuten privé-les. Er is geen aparte wachtruimte binnen, dus als je te vroeg komt, bestaat de kans dat je buiten moet wachten. Probeer dus ’op tijd’ te komen. Wanneer jouw les begint mag je uiteraard de studio inkomen.

* Als ouder is het leuk om je kind te zien zingen. Voor sommige kinderen kan het echter belemmerend werken als vader of moeder erbij blijft. Overleg dus serieus met je kind wat hij/zij wil: alleen les, of met ouder.

* Zorg ervoor dat je goed voorbereid op de les komt.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial